Nothing special Bout me..daaaaaa

My photo
music addict.food lovers .coff-a-holic.daddy's little girl.book lovers.Food lovers ..Love photography

February 4, 2011

Tudung Licin

Assalamualaikum. Hari ni Nadia teringin sgt nak tulis pasal tudung idaman Nadia.hehehheh. Setelah sekian lama terperuk dlm minda ni, asyik terbayang je tudung kain licin yg budak2 Singapore & budak2 Brunei pakai. Tudung mcm ni jarang jual kat KL. Jgn ckp KL la, satu Malaysia pon payah nak jumpa.sedeynya. Tanpa malu, aku pon tanya la kat akak-akak Singapore yg sama fakulti ngan aku, "akak, tudung licin yg akak pakai ni bape hinggit"? Akak tu pikir2,"erm dalam 10 dollar dik, kalau kain yg berkualiti sikit dlm 30 dollar.Means 10 dollar =RM24. Mahal jugak tudung kat sana. Adik, tudung kat Malaysia lgi murah dari Singapore tau. Masalahnya akak, tudung mcm ni takde jumpa pon.hukhukhuk.Takpe2, nti klu adik nk g Singapore, akak bwk adik g Geylang, Singapore.Kat ctu mcm2 ada jual tudung"..yeahhhh..hehhehe. Mesti korang-korang nak ckp aku ni ketinggalan zaman kan pakai tudung cenggini??? ishhh mak tak kesahh pon, janji mak happy tau. hahhahha. Mak tak reti nak pakai shawl2 yg style macam Yuna @ Hana Tajima tu. hehhehe. kesiannya haku ni..Takpe la, pakai tudung mcm dlm pic ni jela.sobb sobbb uhuk uhukkk..ayat sedey

Yang ni paling menarik hatiku







Fesyen budak-budak sekolah. Patutlah semua makcik & pakcik cakap aku budak sekolah menengah..tak patot!!!!

p/s : Kat mana la nak cari tudung ni??? Takkan nak pergi Brunei & Singapore kowt!!!


sumber picture : curik kat google image.hehhheh

3 comments:

mizz arelida said...

suami saya pon penah puji org brunei pakai tudung ni lawa..kalau die puji tu maknenye nak suh isteri die pakai jgak la tu..mcm xde sgt je org kat tmpt kite pkai tudung cam gini..trase mcm nak cari la jgak..mcm lawa jgak kan..

Carl Nadia said...

ye..sy pon suka..masa saya blajar di UM, student Brunei mmg jadi tarikan..kemelayuan sgt dgn baju kurung kerawangnya & tudung licin bercorak.hehhehhhehe.. lawa, fesyen tudung licin pon in skrg..

satin licin bercorak said...

salam dear =)

saya nk share post blog sis on tudung licin ni kat page facebook saya boleh x dear??